Talon

Talon - Milan Vincetič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Vincetič
DIMENZIJA
3,81 MB
IME DATOTEKE
Talon.pdf
ISBN
2136504868145

OPIS

V slovarju tujk se beseda talon razlaga kot »pri kvartanju del kart, ki ostane pri razdelitvi«. Prav takšni so tudi »junaki« Vincetičevih devetih novel, ki pravzaprav niso junaki niti v heroičnem, kaj šele romantičnem smislu; so kratko malo osebe, kot karte v talonu, ki čakajo na svojih pet življenjskih minut. Literarne osebe Vincetičeve prozeniso nikakršne asocialne »osebe z roba«, so kratkomalo osebe iz sosedstva, ki pa jih življenjska pota zanesejo v nepričakovane situacije, ki so jim, vsaj kritiki bi dejali tako, zapisane ali vsaj predvidene v njihovi podzavesti. Vseeno je, če jih vodi erotika kot primarni gon ali zapis prazgodovinskega lovca, vsi se rešujejo kot kralji v talonu, za katere nikoli ne moremo reči, da jih v kupčku kart čaka izvoljena kraljica. Prav ta nepredvidljivost, ta končni paradoks, ki na nek način prelomi dramaturški lok, je osnovni adut nove novelistične zbirke.

Zaradi povpraševanja po nakupu rabljenih vozil smo se v letu 1994 odločili na lokaciji v Zg. Bitnjah, odpreti… Talon Build Guide for League of Legends.

How to use talon in a sentence. Innate: Talon's damaging abilities apply a wound stack for 6 seconds to enemy champions and large monsters hit, stacking up to 3 times, with the duration refreshing on basic attacks on-hit and subsequent damaging abilities. Talon's next basic attack against a target with 3 wound stacks will consume the stacks to cause the target to bleed, dealing them 75 − 245 (based on level) (+ 200% bonus ... Talon analyzes every step of the customer's inquiry path, building better processes, knowledge databases, and customer experiences.

POVEZANE KNJIGE