Prišleki

Prišleki - Lojze Kovačič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lojze Kovačič
DIMENZIJA
12,79 MB
IME DATOTEKE
Prišleki.pdf
ISBN
9441475259410

OPIS

Prišleke Lojzeta Kovačiča so literarni kritiki in teoretiki ob priložnostni anketi izbrali za najboljši slovenski roman dvajsetega stoletja.Prišleki so tisti veliki tekst, o katerem smo toliko razpredali.Njegova presenetljivost je v tem, da se ne ukvarja z vojno preko bojev, ampak jo motri skozi oči dečka. Iz Avstrije, Italije in Madžarske bo od danes v Slovenijo mogoče vstopiti na vseh cestnih in železniških povezavah. Še vedno bodo prišleki potrebovali negativni test na koronavirus, če se bodo hoteli izogniti napotitvi v karanteno.

Poleg tega najdete še: zvočne posnetke o značilnostih besedila, simulacijo o avtorju in njegovem književnem ustvarjanju ter zvočno datoteko prebranega odlomka. Srečevala se bo s prišleki in tudi Slovenci so in bodo nekje na tujem prišleki, željni sočutne, enakopravne obravnave. Konec preteklega leta je bil vsak osmi prebivalec Slovenije priseljenec, njihovo število pa še narašča.

POVEZANE KNJIGE