Pot miru

Pot miru - Tadej Koren | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tadej Koren
DIMENZIJA
10,65 MB
IME DATOTEKE
Pot miru.pdf
ISBN
2226958302824

OPIS

Raznoliko pohodniško turo zaznamujejo številni ostanki Soške fronte, dih jemajoči razgledi in prijazni domačini. Pot miru je označena z informacijskimi tablami in količki s prepoznavno markacijo. Znamenitosti lahko obiščete peš, na nekaterih odsekih je za ogled možna tudi kolesarska tura.

svetovno vojno in na vse, ki so ve tem času trpeli, ter kot opomin zakaj se je pomembno izogibati vojnam. Pot je med seboj povezala ljudi, območja in bogato ter naravno dediščino po liniji nekdanje Soške fronte. Pot miru je prava izbira za vse, ki želijo aktivno preživeti prosti čas, doživeti mogočne razglede in lepote narave, spoznati zgodovino in kulturo, srečati domačine, izkusiti sedanje ... POVEZANE KNJIGE