Naš planet

Naš planet - Michael Dubois, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Dubois, ... [et al.]
DIMENZIJA
8,96 MB
IME DATOTEKE
Naš planet.pdf
ISBN
7839366612772

OPIS

V tej knjigi najdete epske dogodke, neverjetne živali, strašne zgodbe iz preteklosti, odštekane jedi in nore podatke, zaradi katerih so države na svetu tako zanimive.

Volkovi so rešili yellowstonski park 11.02.2020 12:01. Leta 1995 so v slavni ameriški park Yellowstone ponovno naselili volkove.

Naj nas motivirajo in naj nam bodo kot družbi v navdih, da lahko skupaj poskrbimo za lepši jutri. Zemlja je eden izmed planetov Osončja ter planet, na katerem se nahajata življenje, tekoča voda in človeštvo.Po oddaljenosti od Sonca je tretji, po velikosti pa peti planet Sončevega sistema.Predstavlja največji trdni planet in edini prostor v Vesolju, za katerega je znan obstoj življenja.Zemlja se je oblikovala pred približno 4,57 milijarde let, njen edini naravni satelit Luna pa ... Saj je to vendar naš planet in še dolgo bo. Naš, vaš, predvsem pa od najmlajših, ki jih čaka še ogromno let življenja.

POVEZANE KNJIGE