Moj vrat mi gre na živce in druge misli o tem, kako je biti ženska

Moj vrat mi gre na živce in druge misli o tem, kako je biti ženska - Nora Ephron | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Ephron
DIMENZIJA
8,18 MB
IME DATOTEKE
Moj vrat mi gre na živce in druge misli o tem, kako je biti ženska.pdf
ISBN
6875870994280

OPIS

Pollack, 1985). Desa Muck: Pasti življenja Kajetan Kovič: Južni otok Eric-Emmanuel Schmitt: Gospod Ibrahim in cvetovi iz Korana Moje osebno mnenje je, da v kolikor se kdorkoli v odnosu s svojim otrokom zacne pocutiti kot zrtev ali misli, da nekaj zrtvuje - mora dobro razmisliti kaj je slo narobe.

Desa Muck: Pasti življenja Kajetan Kovič: Južni otok Eric-Emmanuel Schmitt: Gospod Ibrahim in cvetovi iz Korana Moje osebno mnenje je, da v kolikor se kdorkoli v odnosu s svojim otrokom zacne pocutiti kot zrtev ali misli, da nekaj zrtvuje - mora dobro razmisliti kaj je slo narobe. Vcasih je narobe prav to, da se osebna stalisca ne ujemajo z druzbeno korektnimi stalisci o tem kaj je dopustno in kaj je nedopustno. Zato se tudi moški limajo na njo, ker mislijo, da jim bo dala.

POVEZANE KNJIGE