Kaj če ne bi nikoli poskusil

Kaj če ne bi nikoli poskusil - Valentino Rossi | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Valentino Rossi
DIMENZIJA
12,21 MB
IME DATOTEKE
Kaj če ne bi nikoli poskusil.pdf
ISBN
6388877593203

OPIS

Valentino Rossi se bralcu v knjigi predstavi kar sam; spretno prepleta dogodke iz otroštva, tekmovanja, odnose v ekipi in opise svojih tekmecev. Njegovi spomini iz otroštva so vedno povezani s strastjo, ki jo je že tedaj čutil do hitrosti. Kot najstnik je izvajal vragolije na skuterju, večletno dirkanje po italijanskih cestah pa je bilo osnova za uspehe, ki jih žanje danes.Aktualno dogajanje se osredotoči predvsem na njegov nepričakovan prestop iz Hondine ekipe k Yamahini: Hondina je namreč veljala za najboljšo. Kljub temu je Rossi zmagal tudi na "slabšem" dirkalniku in s tem dokazal, da je zmaga odvisna od dirkača, ne od motocikla.Rossi je pravi Italijan: vročekrven in brez dlake na jeziku. Svojo pot in sebe opisuje igrivo, slikovito, a vseeno presenetljivo objektivno in, v odnosu do tekmecev, celo samokritično. Njegovo življenje se vrti okoli motociklov, zdi pa se, da so mu vendarle najpomembnejši medčloveški odnosi: z veliko ljubezni opisuje prijatelje, v svoji ekipi pa najbolj ceni prav sproščen in prijeten odnos med kolegi.

Izgorelosti tako ne morete pridelati v enem mesecu. Mislim, da ta knjiga nikoli ne bi bila tako zanimiva, če ne bi bila resnicoljubna. Konec koncev je to tista najvišja definicija kuharja.

In mislim, da tudi nikoli ne bo. Če ne bom šel po strokovno pomoč v psihiatrično bolnišnico, mislim, da ne bom nikoli boljše.

POVEZANE KNJIGE