Jutri je predaleč

Jutri je predaleč Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,48 MB
IME DATOTEKE
Jutri je predaleč.pdf
ISBN
3943218559521

OPIS

Šestintrideset zgodb je izbranih iz več kot sedemdesetih afriških in samostojnih zbirk kratkih zgodb. Prihajajo iz dežel vse celine, izhajajo iz različnih kulturnih kontekstov, so pisane v različnih kolonialnih in afriških kolonialnih mešanicah jezikov ter prin... Zbirka kratkih zgodb Jutri je predaleč je sad štiriletnega knjižnega projekta, pretresa mnogih monografij afriške literature ter sedmih prevajalcev, ki so prevedli 37 zgodb iz 24 držav od Maroka do Južne Afrike, v njih pa prevladujejo različni motivi - od soočanja s tujimi kulturami in njihovega prepleta prek negativnih vplivov ... Jutri je predaleč book.

strani: image/jpeg, 461. Nataša Hrastnik: Nataša Hrastnik Zbirka: Knjižnica Kondor Žanr: kratka zgodba Narodnost: afriška književnost Iz širne Afrike v slovenski jezik II JUTRI je predaleč : sodobne afriške zgodbe JUTRI je predaleč : sodobne afriške zgodbe / [izbrala, www.e-emka.si, Zbirka Jutri je predaleč je pregleden izbor sodobne afriške kratke proze od leta 1980 do danes.

POVEZANE KNJIGE