Anor Kath

Anor Kath - Samo Petančič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samo Petančič
DIMENZIJA
6,88 MB
IME DATOTEKE
Anor Kath.pdf
ISBN
4767975236988

OPIS

Razgovor je vodil Bojan Ekselenski. S krati, zmaji, coprniki, spletke in smrtonos-ni nac rti mogoc nikov v fantazijskih Dez elah trgujoc ih ljudstev, so prepric ali bralce z e leta 2007, ko je izs el prvi del trilogije Anor Kath z naslovom Pota magov.

Facebook gives people the power to share and... Samo Petančič(1980), je avtor dveh žanrskih fantazijskih romanov (Anor Kath: Pota magov in Anor Kath: Doba razdora) ter dobitnik več nagrad za kratke zgodbe, med drugim lani prejemnik prve nagrade AirBeletrininega natečaja za kratko zgodbo. Je dokaj (ne)reden obiskovalec Prebranca na Metelkovi in zadnje čase nekritičen oboževalec francoskih romanopiscev. Ljubitelje fantazijskih romanov je lani razveselila novica, da je po osmih letih od izida romana Anor Kath - Pota magov, nastalo njegovo nadaljevanje.

POVEZANE KNJIGE