1. umor

1. umor - James Patterson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson
DIMENZIJA
9,2 MB
IME DATOTEKE
1. umor.pdf
ISBN
4357799152900

OPIS

Štiri ženske – štiri prijateljice – se odločijo ustaviti morilca mladoporočencev v San Franciscu. Vsaka od njih je strokovnjakinja na svojem področju, vsaka doda svoj košček znanja pri reševanju primerov – vodi jih Lindsay Boxer, inšpektorica in glavna preiskovalka na oddelku za umore pri sanfranciški policiji, pomagajo pa ji še Claire Washburn, temnopolta strokovnjakinja mestne sodne medicine, Jill Bernhardt, pomočnica okrožnega tožilca, in Cindy Thomas, novinarka pri časopisu Chronicle, odgovorna za poročanje o zločinih.Trije poročni pari so ubiti v štiriindvajsetih urah po slovesnem dogodku. Nobene sledi ni. Samo indici, ki ne vodijo nikamor. Ko se uradna preiskava znajde v slepi ulici, štiri prijateljice korak za korakom, mimo svojih nadrejenih, politike in birokracije, iščejo rešitev. Čas neusmiljeno teče, mesto je prestrašeno in zahteva razrešitev v strahu pred novimi umori. Kaj ta obsedenec sploh hoče? A Lindsay se zdi, da pozna odgovor.Prvi umor je prva knjiga iz zbirke Klub preiskovalk umorov, ki začenja novo serijo forenzičnih trilerjev. Je prava drama, v kateri ne manjka čustvenega naboja in presenetljive akcije.

Dolinšek) FOTO: Jani Dolinšek V ponedeljek, nekaj minut po osmi uri zvečer, je v Oplotnici prišlo do družinske tragedije, v kateri je 45-letni Slavko Tič s puško ustrelil svojo 18-letno hčer Nives.Drama se je odvijala pred očmi številnih očividcev, saj je v neposredni bližini trgovina. Vrščaju za umor s sekiro 23 let in pet mesecev zapora Celjska okrožna sodnica Marjana Topolovec Dolinšek je danes 43-letnega Andreja Vrščaja s Polzele, ki je obtožen umora na zahrbten način februarja lani, ko naj bi na Polzeli umoril 69-letnega moškega Vinka Pekliča, obsodila na 23 let in pet mesecev zapora. 1 Trojni umor v Trstu Nedavno je Martin Brecelj izdal knjigo Anatomija političnega umora, v kateri je za trojni umor Stanka Vuka, Danice Tomažič in dr. Darka Zajca, ki se je 10.

Foto: Thinkstock V požgani hiši na zahodu Nemčije so našli pet trupel. Za zdaj kaže, da je moški pobil svoje družinske člane, nato pa ... Hiša na Grajski cesti 19 v Oplotnici, kjer se je zgodil umor.

POVEZANE KNJIGE