Vseeno je; Včeraj

Vseeno je; Včeraj - Agota Kristof | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agota Kristof
DIMENZIJA
12,28 MB
IME DATOTEKE
Vseeno je; Včeraj.pdf
ISBN
4886607920860

OPIS

Če imate radi zombije, potem ste do sedaj zagotovo že slišali za igro Dying Light. Ta danes šteje že 5 let, od izida dalje pa je pridobila eno večjo razširitev The ... 2020, med prebivalci občin Kamnik in Domžale potrjenih po 12 novih primerov okužbe s koronavirusom, spričo večjega števila oseb, ki so okužbo že preboleli, pa je razveseljivo, da se je včeraj število aktivnih primerov v obeh občinah vseeno nekoliko znižalo.

V kratkem romanu Včeraj prvoosebni pripovedovalec Tobias Horvath po dramatičnem dogodku v otroštvu zbeži iz rodnega kraja in domačih razmer v tujino, kjer se pri 16-ih z novim imenom ... Zato je prvi roman objavila šele pri dvainpetdesetih letih. Zbirko Vseeno je sestavlja petindvajset kratkih zgodb s pogosto motiviko hoje in spominov na mesta ter bivališča, avtorica pa se neusmiljeno ukvarja s temami incesta, umora, zvodništva in smrti.

POVEZANE KNJIGE