Vijolice so modre

Vijolice so modre - James Patterson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson
DIMENZIJA
10,79 MB
IME DATOTEKE
Vijolice so modre.pdf
ISBN
7778991309281

OPIS

Alex Cross se mora spopasti z najbolj nenavadnim primerom doslej. Serija krutih umorov z ugrizi ga popolnoma zbega. Morilec iz romana Vrtnice so rdeče, Veleum, se je vrnil, tokrat še bolj neusmiljen in krut. Crossu se pri zapletenem primeru pridružita simpatična detektivka Jamilla Hughes ter iznajdljivi agent FBI-ja Kyle Craig. Kljub njuni pomoči pa se mora Cross na koncu sam soočiti z nevarnimmorilcem.

Lahko je bele in temno rdeče, vijolične in rožnate, modre, vijolične in tudi dvobarvne lepote. Domovinske rastline vijolice. Vrtnice so rdeče, vijolice so modre, sladkor je sladek, kot si tudi ti.

Die Rose ist rot, das Veilchen ist blau, der Zucker ist süß, und süß bist auch du. Copy to clipboard Kardashianova je medtem objavila pesem "Vrtnice so rdeče, vijolice modre, česnov kruh, Blink-182".

POVEZANE KNJIGE