Sence in sinkope

Sence in sinkope - Borut Gombač | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Borut Gombač
DIMENZIJA
12,17 MB
IME DATOTEKE
Sence in sinkope.pdf
ISBN
5295007503359

OPIS

Pesniške zbirke: Razblinjene dlani (2004), Sence in sinkope (2007), Prehod (2013), Popevke, songi in šansoni (2017). Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi). Ta stran je namenjena mojim prijateljem umetnikom, ki si zaslužijo večjo prepoznavnost ter podporo, kot jo jo imajo! Ta morda veliko bolj kot »Sence in sinkope«, ki imajo vendarle za uglasbitev pogosto pregosto metaforično strukturo, ponazarja moje songovsko pisanje.

Borut Gombač: Sence in sinkope; Urbane balade : Maribor: Založba Litera (Knjižna zbirka Piramida), 2007 Sence in sinkope. Deset let razmišljanja.

POVEZANE KNJIGE