Ruske pravljice

Ruske pravljice - Aleksander Nikolajevič Afanasjev | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleksander Nikolajevič Afanasjev
DIMENZIJA
10,46 MB
IME DATOTEKE
Ruske pravljice.pdf
ISBN
4065328289144

OPIS

2019 na spletnem mestu mercator.si. Ker pa je danes veliki »RUSKI DAN«, smo akcijo popestrili še s tako imenovanimi 'walking bordi', s katerimi smo v času ... Aleksander Afanasjev: Ruske pravljice Mladinska knjiga, zbirka Veliki pravljičarji, Ljubljana, 2007, 29,95 € Aleksander Nikolajevič Afanasjev je v letih 1855-1863 izdal osem zvezkov Ruskih ljudskih pravljic, s čimer si je prislužil vzdevek ruski Grimm . V knjigi Najlepše ruske pravljice je zbranih pet najlepših in najbolj znanih ruskih pravljic.

=== osebni prevzem je moŽen v ljubljani ruski car, poŠljem po poŠti po ceniku poŠte slovenije. === vabim vas k ogledu ostalih mojih oglasih.

POVEZANE KNJIGE