Psihologija staranja

Psihologija staranja - Vid Pečjak | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vid Pečjak
DIMENZIJA
8,94 MB
IME DATOTEKE
Psihologija staranja.pdf
ISBN
4068251761747

OPIS

Prvega dne našega šolanja se je profesor najprej predstavil in nas sposbudil, da se spoznamo med seboj. Vstala sem in se razgledala, ko se je neka roka rahlo dotaknila mojega ramena. Obrnila sem se in zagledala nagubano majhno gospo z nasmehom, ki je preveval vso njeno osebo. »Pozdravljena, ljuba soseda! Moje ime je Roža. Stara sem sedeminosemdeset let. Te lahko objamem?« (Iz Namesto uvoda)Vid Pečjak, psiholog in književnik, je svojemu obsežnemu opusu dodal novo knjigo, ki obravnava psihologijo staranja in starosti. Izčrpno predstavi demografski, psihološki, biološki, socialni in psihosocialni vidik staranja, govori o sposobnostih in spretnostih starejših ljudi, o njihovi osebnosti itn. Iz knjige veje modrost in izkušenost starejšega para (pri pisanju je sodelovala Marija Pečjak).

Vrsta gradiva - strokovna monografija Izdaja - 1. natis Založništvo in izdelava - Bled : samozal., 2007 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-90621-1-1 COBISS.SI-ID - 231877632 ... Psihologija staranja.

Izčrpno predstavi demografski, psihološki, biološki, socialni in psihosocialni vidik staranja, govori o sposobnostih in spretnostih starejših ljudi, o njihovi osebnosti itn Vid Pečjak. Psihologija staranja.

POVEZANE KNJIGE