Politična filozofija

Politična filozofija - David Miller | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Miller
DIMENZIJA
6,81 MB
IME DATOTEKE
Politična filozofija.pdf
ISBN
9864558582990

OPIS

stoletju in nosi pomenljiv naslov Alegorija dobre in slabe vladavine. Tako predstavi tri temeljne ideje, ki se dotikajo vpliva vladavine na življenje ljudi, izbire vladavine in ... imela potem politična filozofija, ki ne skriva cilja, da nam želi pomagati izbrati najboljšo obliko vladavine? Fatalistično gledanje, po katerem nimamo nobene prave politične izbire, se je v zgodovini pojavilo v različnih oblikah in v različnih obdobjih.

stoletju na angleškem govornem področju, in pomenijo nadaljevanje tistih tokov klasične filozofije od Sokrata in Aristotela do Humea in Kanta, ki so gledali na filozofijo kot na racionalno in spoznavno dejavnost, neločljivo od znanosti.Zgodnjo fazo razvoja analitične filozofije predstavlja ... Sodobna politična filozofija. Sodobna politična filozofija.

POVEZANE KNJIGE