Modra dalija

Modra dalija - Nora Roberts | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
7,65 MB
IME DATOTEKE
Modra dalija.pdf
ISBN
8626345208951

OPIS

Prva knjiga nove trilogije izpod peresa pisateljice Nore Roberts usodno preplete življenja treh žensk, ki se vsaka na svoj način sooča s spremembami v svojem življenju. Stella, vdova in mlada mati dveh otrok se zaposli na vrtnariji, ki jo vodi uspešna in samozadostna Roz. Kmalu se jima nepričakovano pridruži daljna Rozina sorodnica Hayley, navihana kratkolaska, ki zaradi nepričakovane nosečnosti išče prijatelje in službo. V objemu cvetlic vrtnarije preskočijo tudi iskrice ljubezni..

Mlada vdova se odloči, da bo s svojima majhnima sinovoma za... S prijavo na novičnik soglašam, da Modra zavarovalnica, d. d., do preklica, na moj elektronski naslov pošilja obvestila o novostih, ugodnostih in koristnih vsebinah ter posebnih akcijah.

ZDA TEHNIČNI LIST: Original naslov: The Blue Dahlia Režiser/ka: George Marshall Igralci: Alan Ladd, Veronica Lake, William Bendix Leto produkcije: 1946 […] Je avtor z juga Združenih držav Amerike, rojen leta 1969, Diplomiral je iz angleškega jezika na Državni univerzi na Floridi, magistriral iz novinarstva na univerzi Regent University, kjer je pridobil tudi doktorat iz komunikologije. Modra energija je električna energija, pridobljena iz okolju prijaznih, obnovljivih virov. Dalida (rojena kot Iolanda Cristina Gigliotti), pevka italijanskega rodu, rojena v Egiptu, ki je večino življenja preživela v Franciji; * 17. januar 1933, Kairo, Egipt, † 3.

POVEZANE KNJIGE