Korak za korakom

Korak za korakom - Simon Reeve | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simon Reeve
DIMENZIJA
10,95 MB
IME DATOTEKE
Korak za korakom.pdf
ISBN
2795316541689

OPIS

TV-pustolovec Simon Reeve je potoval po epskih pokrajinah, se izmikal kroglam na frontni črti, hodil po minskih poljih in ga je zaradi vohunjenja pridržala KGB. Njegova potovanja so ga popeljala čez pragozdove, puščave, gorovja in oceane ter v nekatere najlepše, najnevarnejše in najodročnejše svetovne regije. V tej zgovorni pripovedi o svojem življenju Simon razkriva celotna ozadja svojih najljubših odprav in sledi svojemu lastnemu, navdihujoče osebnemu potovanju vse od trenutka, ko je pustil šolo brez spričevala, omahoval na mostu in potem premagal svoje izzive z vzponom na Izgubljeno dolino ter spreminjal svoje življenje ... korak za korakom. Simon Reeve je prepotoval več kot 120 držav, naredil več nagrajenih TV-serij za BBC, kot so: Sredozemlje, Karibi, Indijski ocean, Rakov povratnik, Svete reke, Grčija, Kozorogov povratnik. Simon je prejel nagrado One World Broadcasting Trust za »izjemen prispevek k boljšemu razumevanju sveta«, nagrado za poseben prispevek v okviru nagrad Travel Media ter prestižno nagrado Ness Royal Geographical Society. Je tudi najbolj prodajani avtor New York Timesa za več knjig.

V »hoja - izzivu« so učenci pridno nabirali kilometre, se drug drugega spodbujali in v času od 14. pa do 24.

To poglavje vsebuje podrobne informacije o tem, kako opraviti navedene naloge. V času pred novoletnimi počitnicami so bili učenci naše šole pozvani k izzivu v hoji pod imenom Korak za korakom. V »hoja - izzivu« so učenci pridno nabirali kilometre, se drug drugega spodbujali in v času od 14.

POVEZANE KNJIGE