Kolesarjenje

Kolesarjenje - Heike Huwald, Ulrike Schilling | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Heike Huwald, Ulrike Schilling
DIMENZIJA
4,75 MB
IME DATOTEKE
Kolesarjenje.pdf
ISBN
4620782594098

OPIS

Vedno več nas je, ki sedemo na kolo, ne le zaradi treningov in tekmovanj, ampak tudi zaradi rekreacije, kvalitetnega načina življenja, druženja in ne nazadnje tudi zaradi naših vsakodnevnih potreb. Ultimativna čelada agresivnega videza s snemljivim ščitnikom obraza za enduro, all-mountain in e-kolesarjenje. Zdaj s patentiranim magnetnim zaklopom ter seveda po normativih najvišjih varnostnih standardov, opremljena tudi z MIPS tehnologijo.

Kolesarite ob meji z Italijo od gradu Kromberk do Mirenskega gradu in naprej proti Krasu. Kolesarjenje je izrazito vzdržljivostna telesna aktivnost, zato želimo, da telo deluje v takem okolju, ki omogoča večurno pedaliranje. Vsa skrivnost je v frekvenci pedaliranja (bolje poučenim kolesarjem znana kot kadenca). Kolesarjenje za izzivalce in začetnike.

POVEZANE KNJIGE