Kartonaste škatle

Kartonaste škatle - Tom Lanoye | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tom Lanoye
DIMENZIJA
3,89 MB
IME DATOTEKE
Kartonaste škatle.pdf
ISBN
3623223629297

OPIS

Po želji vam embalažo tudi potiskamo in dostavimo. Kartonaste škatle za pecivo Škatle za pecivo so zelo priročna embalaža za pecivo, ki nam ostane na poroki. Velikokrat pa pecivo pripravimo v škatle za pecivo že v naprej, da tako škatlo s pecivom dobijo svatje takoj ko odhajajo domov. Arhivske škatle iz trde lepenke so namenjene arhiviranju, urejanju in shranjevanju različnih dokumentov, revij, katalogov in ostalega arhivskega gradiva.Zaradi oblike in izjemne trdote jih je možno zlagati tudi po višini.Škatli so priloženi vložek iz lepenke, povezovalni trak, izvlečna vrvica ter označevalna etiketa.

Škatlo lahko ročno sestavite s pomočjo pripravljenih upogibnih mest. Škatle po meri; Standard FEFCO; Oblikovanje embalaže. V lastnem oblikovalskem oddelku ter orodjarski delavnici učinkovito združujemo izkušnje od leta 1990, strokovno znanje, oblikovalske kvalitete ter sodobno tehnološko opremo, podprto s trenutno najnovejšo programsko opremo.

POVEZANE KNJIGE