Gledam satana, ki kakor blisk pada z neba

Gledam satana, ki kakor blisk pada z neba - René Girard | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
René Girard
DIMENZIJA
6,31 MB
IME DATOTEKE
Gledam satana, ki kakor blisk pada z neba.pdf
ISBN
7006203963611

OPIS

Milost našega Gospoda Jezusa Kristusa naj bo z vašim duhom, bratje! Povem vam: Sódomi bo na tisti dan laže kakor temu mestu.« Dvainsedemdesetéri so se veseli vrnili in govorili: »Gospod, celo hudi duhovi so nam pokorni v tvojem imenu.« In rekel jim je: »Gledal sem satana, ki je kakor blisk padel z neba. Glejte, dal sem vam oblast stopati na kače in škorpijone ter na vsakršno sovražnikovo moč. Povem vam: Sódomi bo na tisti dan laže kakor temu mestu.« Dvainsedemdeseteri se vrnejo.

Fascinantno je opazovati, kako se ta član Franco-ske akademije kot kak genialen detektiv na podlagi Devetindevetdeset kratkih, kristalno jasnih odlomkov, ki so pravcati destilat ali ekstrakt Kosovih dolgoletnih iskanj, vprašanj, filozofskih odgovorov in predavanj ... nam v duhu zažarijo s prosojno jasnino domišljene temeljne kategorije realistične filozofije, kakor so bit, in bistvo, možnost in (samo)uresničenje, podstat in pritika ...

POVEZANE KNJIGE