Človek

Človek Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
7,68 MB
IME DATOTEKE
Človek.pdf
ISBN
1511324277503

OPIS

To ni prava smer ... Ana Petrič: Sem preprost človek, ki ve, kako je, če nimaš Neda Rusjan Bric: Ko so začeli na meji znova postavljali kamnite bloke, sem jokala Ana Tavčar Pirkovič: Zaljubila sem se pred kratkim Nezamenljivi žetoni ali NFT: novi vroči trend v svetu kriptovalut ... Prijatelj, državnik, človek. Pričevanja o Milanu Kučanu.

December - hrupen, zapravljiv in nemiren… A hkrati mesec, ko se nam utrinjajo misli, kako smo preživeli leto, kam gremo, kaj bo jutri, v kakšnem svetu živimo in kakšnega želimo zapustiti našim otrokom. O tem se sprašujejo tudi trije razmišljujoči ... Umetnica Ema Kugler je bila za svoj peti celovečerni igrani film Človek s senco nagrajena na festivalu American Filmatic Arts Awards (AFAA) v New Yorku, kjer so film razglasili za najboljši celovečerni film leta 2020.

POVEZANE KNJIGE