Sestra

Sestra - Rosamund Lupton | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosamund Lupton
DIMENZIJA
4,16 MB
IME DATOTEKE
Sestra.pdf
ISBN
4897828573889

OPIS

Beatrice sredi nedeljskega kosila prejme razburjen klic, da pogrešajo njeno mlajšo sestro Tess, zato se s prvim letalom odpravi domov v London. Toda ko plast za plastjo odkriva, kaj se je zgodilo s sestro, osuplo spoznava, kako slabo je pravzaprav poznala njeno življenje. Policija, Beatricin zaročenec in celo njena mati verjamejo, da so Tess za vedno izgubili, a Beatrice ne obupa in se sama loti nevarnega raziskovanja, ki jo lahko stane življenja.»Zares čudovit roman! Redek dragulj, v katerem se zlijeta dobra kriminalka in izpiljen literarni slog.« Jeffery Deaver

41 ... Sestra. Ljubljana, Mladinska knjiga, 2011.

Vedno je spremljala delo kuharic v raznih podružnicah in si zapisovala dobre recepte. Bogato znanje, ki ga je pridobila, je prenašala na svoje tečajnice, prepričana, da primerna prehrana in dobro gospodinjstvo prispevata k miru in zadovoljstvu v družini. medicinska sestra vodja tima specialist samostojni svetovalec .

POVEZANE KNJIGE