Sanje o Buginih spodnjicah

Sanje o Buginih spodnjicah - Tomislav Zagoda | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomislav Zagoda
DIMENZIJA
6,2 MB
IME DATOTEKE
Sanje o Buginih spodnjicah.pdf
ISBN
4158377275811

OPIS

*Hitra in zanesljiva dostava, plačilo tudi po povzetju.* Humoristični mladinski roman Sanje o Buginih spodnjicah je napisan v obliki dnevnika štirinajstletnega Gustava S. Hrvaški pisatelj Tomislav Zagoda se najstniških težav loteva s humorjem in brez »vzgojne distance«, ki je sicer pogosta v delih za mladino.

Spoštovani, knjižnica odpira vrata le za 1 uporabnika na oddelek. Tomislav Zagoda: Sanje o Buginih spodnjicah Christiane F.: Mi otroci s postaje Zoo Maureen Bayless: Pleši z življenjem Henning Pawel: Dva Romea za Julijo Vitan Mal: Na ranču veranda, Poletje v školjki Dim Zupan: Leteči mački Tone Partljič: Dupleška mornarica Goran Gluvić: Ljubljana blues Bogdan Novak: Ninina pesnika dva Desa Muck: Hči ... 1. KNJIGA PO IZBIRI (ustna ocena-govorni nastop; september) 2.

POVEZANE KNJIGE