Naši dečki z ulice

Naši dečki z ulice - Vlasta Nussdorfer | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vlasta Nussdorfer
DIMENZIJA
6,84 MB
IME DATOTEKE
Naši dečki z ulice.pdf
ISBN
1508677063685

OPIS

Dramatizacija se osredotoča na izpostavitev in ohranitev ključnih junakov, na njihov notranji razvoj, povezan s konkretnim dogajanjem. Dečki Pavlove ulice so kultni mladinski roman, ki je prvič izšel leta 1906, a se še danes bere kot najsodobnejša in najbolj kakovostna mladinska proza. Roman je bil za številne generacije eno temeljnih del, žal pa ga v slovenskih knjigarnah več let ni bilo mogoče dobiti. Mimovrste.com po vaši meri.

Dramatizacija se osredotoča na izpostavitev in ohranitev ključnih junakov, na njihov notranji razvoj, povezan s konkretnim dogajanjem. Pred tem so izšle njene knjige Deklica z vžigalicami, Naši dečki z ulice, Vrednote na odru življenja, Naši obrazi, Abeceda življenja in Razmišljanja o življenju. Kot je na novinarski konferenci dejala Mojca Senčar iz slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna, nas Vlasta Nussdorfer "stalno opominja na tabuje in jih ... Išči: "Dečki" Priporočene teme znotraj vašega iskanja.

POVEZANE KNJIGE