Naj cveti sto cvetov

Naj cveti sto cvetov Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,86 MB
IME DATOTEKE
Naj cveti sto cvetov.pdf
ISBN
5813296289136

OPIS

Za vpogled v njegovo pisavo pa je slovenskim bralcem na voljo antologija sodobne kitajske proze Naj cveti sto cvetov, v katero je vključena njegova kratka zgodba Zdravilo. Dela v knjigi sta izbrala in prevedla Katja Kolšek in Andrej Stopar. Naj cveti sto cvetov Prva ideološka kampanja pokojnega vodje Mao Zedonga se je začela konec petdesetih let prejšnjega stoletja z geslom: »Naj cveti sto cvetov.« Intelektualce je pozival, naj spregovorijo brez zadržkov, nato jih je pozaprl kot prevratne elemente.

Vsekakor se ob letošnji 50 ... Knjigarna - spletna knjigarna Doria nudi knjige, ilustracije, slike, in darilni program > Obračamo liste, odkrivamo nove strani in svetove ... beremo knjige! Naj cveti sto cvetov.

POVEZANE KNJIGE