Možicelj ali Kaj bi otroci sploh radi

Možicelj ali Kaj bi otroci sploh radi - Iztok Vrhovec | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Iztok Vrhovec
DIMENZIJA
5,55 MB
IME DATOTEKE
Možicelj ali Kaj bi otroci sploh radi.pdf
ISBN
5190900204401

OPIS

Že leta ... Na Nacionalnem inštitutu za javno zdravja (NIJZ) so objavili nasvete za pustno rajanje in smernice o tem, kaj naj otroci z zbranimi sladkarijami. Preverite, ali so sladkarije sploh primerne Ker otroci na pustnem rajanju običajno naberejo različne sladkarije in peciva, jim dovolimo jesti le tiste, ki so originalno zapakirani in imajo veljaven ... Šestčlanski družini iz Oregona, ki že deveto leto živi v Sloveniji, so ognjeni zublji uničili praktično vse imetje.

Avtor: Iztok Vrhovec Založnik: Ved, 2006 Zvrst: roman Priporoča: Knjižnica Slovenske Konjice. Delo Iztoka Vrhovca lahko beremo kot zgodbo 15-letnega Nejca ali kot priročnik za najstnike, starše in vzgojitelje.

POVEZANE KNJIGE