Made in Slovenia

Made in Slovenia - Aleš Čar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Čar
DIMENZIJA
3,28 MB
IME DATOTEKE
Made in Slovenia.pdf
ISBN
5842790396460

OPIS

Thus we preserve the art of almost 350 years of making crystal ware in Slovenia. We preserve items that are often viewed as the showpieces of Slovene culture, knowledge and original ideas.

According to the company, the electric motor made by Iskra Avtoelektrika has several advantages over regular motors, including less noise, increased lifespan, power and torque ... Razstava izdelkov »Made in Slovenia« predstavlja dobre prakse slovenskih ustvarjalcev in podjetij, ki delujejo v kreativnem sektorju. Z njo spodbujamo razvoj izdelkov in storitev, ki so povezani z načeli Centra za kreativnost, ki združujejo ustvarjalnost s poslovno vizijo. Made in Slovenia je slovenski kratki igrani film, v katerem nastopajo Tomaž Gubenšek, Iva Krajnc Bagola, Helena Peršuh. Made In Slovenia.

POVEZANE KNJIGE