Cesarica

Cesarica - Shan Sa | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Shan Sa
DIMENZIJA
7,96 MB
IME DATOTEKE
Cesarica.pdf
ISBN
6338407919867

OPIS

Zlatna mriža njenog tila dušu mi je uvatila, da je baci nazad u more. Ob 300 letnici rojstva habsburške cesarice Marije Terezije je pod okriljem Deželnega sedeža RAI Trst in projekta čezmejne televizije Lynx, nastal zanimiv dokumentarni film. Posneli so ga v Trstu, Gorici in na Dunaju.

Izbor najbolj ogledanih tem v preteklih 7 dneh Kolekcija je posvečena slovenski, evropski in svetovni ženi, predvsem pa Cesarici Barbari. Trojna kraljica - ogrska, nemška in češka - je že v času življenja burila duhove svojega časa: z lepoto, inteligenco in s tisto posebno močjo, ki jo premorejo le močne ženske. Sisi - naključna cesarica Avtor: Allison Pataki Piše se leto 1853 in Habsburžani so najmočnejša vladarska rodbina v Evropi.

POVEZANE KNJIGE