Čelada groze

Čelada groze - Viktor Pelevin | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Viktor Pelevin
DIMENZIJA
4,10 MB
IME DATOTEKE
Čelada groze.pdf
ISBN
2160165435778

OPIS

Giro Ratio omogoča nastavitev višine kot tudi nastavitev velikosti oboda z ergonomskim kolesom. Spletna trgovina Yogi.si omogoča nakup kvalitetne motoristične opreme. Oprema za motor ni bila še nikoli tako dostopna, kot je sedaj, preko naše spletne trgovine! Na voljo vam je tudi moto trgovina v BTC Ljubljana ter v Velenju.

Čelada mora biti vedno dobro pritrjena na glavo.Gozdarska čelada z zaščitno mrežico in glušniki, a brez zaščite za Motostar d.o.o., prodaja ATV (štirikolesnikov) vozil, motornih koles, rezervni deli, servis. Na voljo tudi vsa dodatna in varnostna oprema od čelad do oblek. Čelada je primerna za različne športne aktivnosti kot je plezanje, planinarjenje, jamarstvo, ipd.

POVEZANE KNJIGE