Vsak po svoje

Vsak po svoje - Marcus Pfister | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marcus Pfister
DIMENZIJA
12,88 MB
IME DATOTEKE
Vsak po svoje.pdf
ISBN
7010688891592

OPIS

Kdor zna letet, čeprav brez kril,ima oblak in grad... pesem iz filma Gremo mi po svoje Dm Am Veliki pok,bog,kura jajc Bb Ni važno je kar je Gm Dm Kdor zna letet čeprav brez kril Am Bb In ma v oblakih grad Am Dm Star, mlad, ptič, miš ni važno kaj C7 če si sam svoj kralj [Chorus] F Cm7 Kdor zna zna Bb Eb In mi znamo F Cm Brez kril v gradu Bb Eb Spimo letimo, F Cm Spimo letimo, Bb Eb Spimo letimo [Verse 2] F Dm Am Vsak je kar ... gre pa vsak po svoje, eni peš, drugi leĹľe, tretji pa v dvoje. Naloži "Vsak Po Svoje" na svoj telefon! Pesem smo zapeli že 2136 krat.

BigBand_Gremo mi po svoje ... Prikupna pravljica o dveh krtkih narejena po knjigi avtorja Marcusa Pfisterja VSAK PO SVOJE. Včasih je za kreg potrebno tako malo ali pa tako veliko.

POVEZANE KNJIGE