Umirajoči Evropejci

Umirajoči Evropejci - Karl-Markus Gauß | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karl-Markus Gauß
DIMENZIJA
10,84 MB
IME DATOTEKE
Umirajoči Evropejci.pdf
ISBN
8745226611702

OPIS

V eseju z naslovom Ottakringer Strasse Karl-Markus Gauss opisuje dunajsko četrt Ottakring kot jo je gledal in opisoval Ivan Cankar s čimer se spominjamo tudi Cankarjevega rojstnega dne pred štirimi dnevi. Zaradi suše, ki je prizadela Afriški rog, ljudje množično umirajo zaradi lakote. Med žrtvami so tudi otroci, ki jih matere puščajo kar ob cesti, ki vodi do taborišča s hrano.

socialna pedagoginja | 14.5.2015 Na smrt bolni se mnogokrat sprašujejo, ali bi lahko tokom življenja kaj spremenili in marsikaj obžalujejo, a je žal večinoma prepozno, da bi za nazaj karkoli spremenili. Umirajoči po novem v oskrbi zavoda Ljubhospic Lekarne Ljubljana Objavljeno 01. oktober 2015 18.40 | Posodobljeno 01.

POVEZANE KNJIGE