Toliko knjig!

Toliko knjig! - Gabriel Zaid | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gabriel Zaid
DIMENZIJA
5,88 MB
IME DATOTEKE
Toliko knjig!.pdf
ISBN
6267756265005

OPIS

Hvalnica knjigam, njihovemu pisanju, tiskanju in prodajanju, njihovi trdoživosti, enkratnemu pomenu, ponorelemu poslu v zvezi z njimi, ki ga Zaid plemeniti s komentarji in spraševanji, kako v množici knjig ostati občutljiv bralec. Vsaki knjigi daje vrednost v času in prostoru ter tako v njej išče neslutene možnosti.

Če želim to neskončno vesolje vsaj malo omejiti ter racionalno in intuitivno izbrati tiste, ki bi jih rada prebrala, moram sestaviti načrt. Strinjam se z modrim Umbertom Ecom, ki ničesar ni tako ljubil kot knjige, morda le dobro vino in cigare, da so seznami knjig, ki jih je treba prebrati ... Toliko knjig! 1.

Strinjam se z modrim Umbertom Ecom , ki ničesar ni tako ljubil kot knjige, morda le dobro vino in cigare, da so seznami knjig, ki jih je treba prebrati, naša ... Dinamična pogovorna oddaja, ki spodbuja bralno kulturo. Oddaja, ki prinaša sveže poglede na aktualne knjige, o katerih razmišljajo zanimivi gostje, ki ne prihajajo nujno iz književnih vrst.

POVEZANE KNJIGE