Toliko knjig!

Toliko knjig! - Gabriel Zaid | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gabriel Zaid
DIMENZIJA
7,14 MB
IME DATOTEKE
Toliko knjig!.pdf
ISBN
5815491946162

OPIS

Hvalnica knjigam, njihovemu pisanju, tiskanju in prodajanju, njihovi trdoživosti, enkratnemu pomenu, ponorelemu poslu v zvezi z njimi, ki ga Zaid plemeniti s komentarji in spraševanji, kako v množici knjig ostati občutljiv bralec. Vsaki knjigi daje vrednost v času in prostoru ter tako v njej išče neslutene možnosti.

TXT datoteka (27 kB) Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Gabriel Zaid. Jezik.

Po letu 2011 se je izdajanje tiskanih knjig in brošur po podatkih Narodne in univerzitetne knjižnice (NUK) zmanjševalo: v letu 2016 je izšlo 5.319 naslovov, kar je 23,5 % manj kot 7 let prej, ko je izšlo največ naslovov knjig in brošur doslej. Sanje zaupamo v moč navdiha ustvarjalnosti, lepote in domišljije: knjige povezujejo 7500 jezikov in najmanj toliko kultur človeštva, in so upanje in obet za prihodnost človeštva in življenja na Zemlji. Iskrene in iskrive, sanjajoče knjige, pa človeku tudi pomagajo, saj slehernika pooblaščajo, da tudi sam ustvarja, žlahtni in bogati svet, ter s tem tudi zares uresničuje svoje ... Tudi sama sem bila tik pred izdajo knjige in le od koga se lahko naučiš največ o tem kot pa od nekoga, ki je izdal že toliko knjig in odpredaval toliko seminarjev? … Imela sem pa tudi to srečo, da mi je pomagala pri izidu moje knjige.

POVEZANE KNJIGE