Tečaj retorike

Tečaj retorike - Anita Mirjanić | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anita Mirjanić
DIMENZIJA
11,65 MB
IME DATOTEKE
Tečaj retorike.pdf
ISBN
8628218668345

OPIS

medijskih umetnosti "Seminarja sem se udeležila zato, ker sem se želela naučiti tehnik za bolj sproščeno javno nastopanje. Res sem navdušena nad celovitim pristopom, s ... Spoštovani študenti AMEU-ECM, za vas bomo dne 26.

Retorika je veščina, zbir napotkov, ki izhajajo iz prakse, o tem, kako uporabljamo prepričevalna sredstva, kako razumljivo argumentiramo, kako reagiramo na izzive sogovornikov, kako sestavimo učinkovit govor, kako uskladimo besedno in nebesedno govorico, kako pravilno poslušamo, beremo in si zapisujemo. Sr(e)čna retorika je tečaj primeren za vse, ki želite postati odličen, samozavesten, prepričljiv in radosten (so)govornik ter se ob tem znebiti treme in strahu. Kotizacija. Kotizacija za 3-dnevni intenzivni tečaj Retorike javnega nastopanja znaša 490 EUR + DDV..

POVEZANE KNJIGE