Softibluz

Softibluz - Janja Vidmar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janja Vidmar
DIMENZIJA
7,39 MB
IME DATOTEKE
Softibluz.pdf
ISBN
7122878888821

OPIS

RAZRED -bralno značko izvaja knjižničarka . Če želiš sodelovati pri bralni znački, moraš prebrati 4 knjige.Obveznih seznamov knjig ni, kar pomeni, da lahko prebereš katerokoli knjigo, primerno tvoji starosti (6.

Mobitel: 051-394-717 film, posnet po nadaljevanju knjige Softibluz Softibluz je že štirideseti roman plodovite pisateljice Janje Vidmar, katere dela se berejo zelo nepredvidljivo, ne glede na starostno stopnjo (čeprav bi za knjige, ki jih uvrstimo k C (za otroke do 9. leta), v splošnem lahko rekli, da niso iskana tako pogosto) nekatera zelo (Debeluška, Baraba, Princeska z napako…), druge pa ostajajo nedotaknjene, četudi se ponudijo. Softibluz je že njena štirideseta knjiga, v njej pa se ponovno podaja na področje, na katerem s svojo literaturo že več let uspešno buri duhove: na področje najstnikov in njihovih prvih spolnih izkušenj.

POVEZANE KNJIGE