Retorika pripovedne umetnosti

Retorika pripovedne umetnosti - Wayne C. Booth | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Wayne C. Booth
DIMENZIJA
5,56 MB
IME DATOTEKE
Retorika pripovedne umetnosti.pdf
ISBN
9026016981416

OPIS

(2009). Retorični etos: antična retorika v slovenskem političnem govorništvu [Rhetorical Ethos: Classical Rhetoric and Slovenian Political Speech ].

Both are closely connected to the narrator, implicit author, implicit reader, perspective, and point of view. What the narrator and focalizer have in common is that both of them are mediators/conveyors and drivers of the narration: the former tells the story and the latter focalizes the ... Od takrat so se mnogi tedanji pedagogi upehali oziroma se podali v druge vode, dobili smo nekaj ključnih prevodov za to področje, denimo Retorika pripovedne umetnosti (Booth) in Zgodba (McKee), sedaj pa je Blatnik kot neutrudni pedagog na tem področju, ki se lahko pohvali s kar nekaj avtorji, ki so zrasli v njegovi šoli, zbral svoje ... Seminar javnega nastopanja in komunikacije.

POVEZANE KNJIGE