Ko slive v mlin narejajo

Ko slive v mlin narejajo - Marjan Marinšek, Alenka Veber | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjan Marinšek, Alenka Veber
DIMENZIJA
8,30 MB
IME DATOTEKE
Ko slive v mlin narejajo.pdf
ISBN
5777884592598

OPIS

5. Dve bučni polovici nalijte z nadevom, dajte na namaščen pekač, pošljite posodo v pečico za uro in pol, dokler se buča in riž ne zmehčata. Marjan Marinšek: Ko slive v mlin narejajo - Petintrideset kratkih zgodb s Kozjanskega, Celjska Mohorjeva družba, Celje 2006 (10€) Slovenske ljudske pesmi - Slovenian folk songs,(Izbor: Marko Terseglav; Prevod: Erika Johnson Debeljak), DZS, Ljubljana 2004 (12€) Vlado Sruk: Leksikon politike, Založba Obzorja, Maribor 1995 (9€) Greli so se tako, da so zakurili v krušni peči, v kateri se je spekel kruh; velika krušna peč pa je segala tudi v drugo sobo, kjer je bila "hiša" in v kateri je spala vsa družina.

Prevodi: 1989 Astrid Lindgren, Poznaš Piko Nogavičko, Založba Karantanija 1994 Astrid Lindgren, Božič v Hrupni vasi, Založba Rotis Maribor 17,00 € Dodaj v košarico; KO SLIVE V MLIN NAREJAJO: Petintrideset kratkih zgodb s Kozjanskega - Marjan Marinšek 10,00 € Dodaj v košarico; KOČEVSKA: Nove zapovedi gozdnate in skrivnostne dežele 20,00 € Dodaj v košarico; Akcija KOČEVSKO: Zemljepisni, zgodovinski in umetnostno-kulturni oris kočevskega okraja 10,00 € 7,00 ... Preprost kolač s slivami, ekspresno pripravljena, preprosta in poceni sladica. V testo stepemo moko, sladkor, jajca, mleko, sladko smetano ter po malo masla, pecilnega, vanilijevega in cimeta.

POVEZANE KNJIGE