Gospod

Gospod - E. L. James | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
E. L. James
DIMENZIJA
9,56 MB
IME DATOTEKE
Gospod.pdf
ISBN
5596457396233

OPIS

Gospod je burna nova romanca izpod peresa E L James, avtorice neverjetno uspešne trilogije Petdeset odtenkov. London, 2019. Maxim Trevelyan nima težkega življenja. Ker je čeden in premožen aristokrat, mu nikoli ni bilo treba delati in poredko spi sam. Vse to pa spremeni tragedija, zaradi katere podeduje plemiški naziv, bogastvo, posestva in odgovornost, ki jo to zajema. Vloga mu ni pisana na kožo, povzroča mu hude preglavice.Največji izziv mu prinese nepričakovano poželenje po skrivnostni mladenki, ki je pred kratkim prispela v Anglijo in s seboj prinesla zgolj nevarno in težavno preteklost. Zadržana je, lepa, glasbeno nadarjena in mikavna uganka. Maximovo hrepenenje se prelevi v strast, kakršne še ni izkusil in ki je ne upa imenovati. Kdo sploh je Alessia Demachi? Jo Maxim lahko zaščiti pred zlom, ki ji preti? In kaj bo storila Alessia, ko bo izvedela, da ima tudi on skrivnosti? Odpotujte v središče Londona, na divje cornwalsko podeželje in obiščite pusto, zloveščo lepoto Balkana, kajti Gospod je tako vznemirljiva pripoved o nevarnosti in strasti, da boste do sape prišli šele na zadnji strani.

FOTO: Yves ... Übersetzung Slowenisch-Deutsch für gospod im PONS Online-Wörterbuch nachschlagen! Gratis Vokabeltrainer, Verbtabellen, Aussprachefunktion. Refren: A Gospod, težko sem ponižen, E ko vse mi gre dobro od rok! Pogledam se rad v ogledalo. A Od sreče mi gre kar na jok! Kdor ne pozna me ljubi, A7 D možakar od hudiča sem jaz! A Zato gospod, težko sem ponižen! E A Ampak drugače, svaka čast! Gospod župan, priznam, da sem v odnosu do včerajšnjega dogodka pristranski.

Zlatka Rakovec-Felser, nekdanja članica Internationale Akademie für Ganzheitsmedizin, vabljena slovenska predstavnica v European Health Psychology Society 02.03.2021, 05.00 Amazon Prime za prihodnje leto pripravlja serijo po filmu Gospod in gospa Smith iz leta 2005, v katerem sta zaigrala in se tudi zaljubila danes nekdanja zakonca Brad Pitt in Angelina Jolie. Vendar pa v njej ne bosta zaigrala slavna ločenca.

POVEZANE KNJIGE