Božiček

Božiček - Raymond Briggs | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Raymond Briggs
DIMENZIJA
5,11 MB
IME DATOTEKE
Božiček.pdf
ISBN
7072008996370

OPIS

Knjiga Božiček, ki ponuja povsem drugačno interpretacijo lika kot smo ga vajeni, je še eno brezčasno delo Raymonda Briggsa.Namesto že skoraj osladno veselega moža v tem delu spoznamo dosti bolj človeškega božička. Takšnega, ki živi v običajni hiši in se pri dostavi daril na božični večer sooča s popolnoma običajnimi človeškimi tegobami. Tu ni ne duha na sluha o gospe Božičkovi (razen slike v eni izmed scen, ki nakazuje, da je vdovec) ali vilini, ki bi mu tako ali drugače pomagali. Z njim živita le njegova mačka in pes ter dva severna jelena. Izkaže se kot tipičen, dobrodušen starec, ki neperestano godrnja, a navsezadnje svoje delo.

E-naslov; Geslo; Zapomni si me Aplikacija uporablja spletno storitev Intercom, ki za delovanje uporablja piškotke (pogoji uporabe). Pozabili geslo? Brez dostopa? Božiček definitivno obstaja Na otoku Braču je majhno naselje Dračevica, ki je nastalo z doselitvijo družin Šimunović in Žuvić.

Tudi sicer je njeno življenje dokaj pestro. Rodila se je mami Slovenki in očetu Afričanu, sama pa je belopolta.

POVEZANE KNJIGE