Odveč srce

Odveč srce - Brina Svit | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brina Svit
DIMENZIJA
3,78 MB
IME DATOTEKE
Odveč srce.pdf
ISBN
2510735553566

OPIS

Kdo razen Brine Svit bi znal iz spokojnega Bleda narediti križišče človeških usod z vsega sveta? Napisati hvalnico temu biseru, četudi ga neprestano odriva od sebe? Lilo prinese očetova smrt iz Pariza nazaj v rodne kraje. Ob obali kičastega jezera, kot pravi sama, jo nepričakovano čaka njena preteklost. Ne, Lila mora počakati, da se ji razodene. Medtem se zaplete v vihro silne ljubezni, ki se ne zmeni za življenje tam daleč v Parizu. Lila ima pogum, ki ga sami nikoli ne zberemo, zaživi na novo in nekaj nepozabnih tednov mirno ignorira vse, kar je preživela doslej. Noben morale, slabe vesti in odgovornosti. Do konca egoistično. Lila novemu moškemu obljubi, da se bosta nekega dne skupaj sprehodila po zaledenelem jezeru. Ta ledena zaveza visi nad njeno hipno srečo, nekaj z njo pač ni v redu. Roman o prepovedani ljubezni, ob katerem se bojiš konca in zaradi katerega si preprosto želiš oditi na Bled in sam pri sebi preveriti to domovanje izjemnih usod. Bled postane naenkrat tako sveto

TO THE SIDE AND AROUND Koreografija / Choreography: Michal Rynia, Nastja Bremec Rynia In Odveč srce je ena izmed njih na moji lestvici knjig s predznakom najbolj. Avtor: Barbara Gradič Oset 0 0 Trendi Tako belo srce.

V predstavi v vsej svoji raznolikosti in drugačnosti sodelujejo oblikovalka, socialna pedagoginja ... ODVEČ SRCE. nedelja, 5.

POVEZANE KNJIGE