Od lubezni in vesela

Od lubezni in vesela - Peter Svetina | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Svetina
DIMENZIJA
7,97 MB
IME DATOTEKE
Od lubezni in vesela.pdf
ISBN
5430709546177

OPIS

Hvaležna je nebu, zemlji, možu in vsem, ki jo spodbujajo, da vse, kar zna, lahko deli z drugimi. Tokrat je z Urevčevo dosegla sploh prvo slovensko zmago na ekipnih sprintih. »Izredno, to je moja prva zmaga na velikih tekmah.

Jaz sem s tretjo sezono Ljubezni po domače zelo zadovoljna in vesela sem, da delam s tako srčno ekipo. Slovenska evrovizijska zgodovina: Od Lilijane Petrović do Dneva ljubezni Ditka Haberl ne more več slišati skladbe Dan ljubezni Od zmage Rock me baby je minilo že več kot 30 let Tanja Zajc, urednica in vodja programskih projektov RTV Slovenija: »Ljubezni, tej vse prežemajoči energiji vesolja, zares pritiče, da ji na Zemlji poklanjamo praznik. Čeravno se ta v naši družbi kaže bolj skozi komercializacijo, pa v njegovi biti obstaja in ostaja tisti romantični pomen, ki se je začel menda razvijati že po visokem srednjem veku. Postaja mi vedno bolj jasno, kako pomembno je, da se žene učimo govoriti o svojih potrebah jasno, na prijazen in nežen način.

POVEZANE KNJIGE