Močnejši od sovraštva

Močnejši od sovraštva - Tim Guénard | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tim Guénard
DIMENZIJA
3,25 MB
IME DATOTEKE
Močnejši od sovraštva.pdf
ISBN
5552640711407

OPIS

Potem ko mati triletnega Tima pusti ob samotni poljski cesti in ga očetovi udarci nato za dve leti priklenejo na bolniško posteljo, iz njega zraste deček z razbitim srcem in obrazom. Življenje v rejniški družini z novim zalogajem razočaranja v otroku le še poudari lakoto po ljubezni, in da ne bi več trpel ... Bralni klub Dobrevoljci ! Vabimo vas na srečanje bralnega kluba Dobrevoljci ob knjigi meseca januarja MOČNEJŠI OD SOVRAŠTVA resnični pripovedi Tima Guenarda.

Naročila za mašne namene. sprejemamo vsak dan po sveti maši. "Danes vendarle izpostavljamo naše prepričanje, da je bratstvo bolj vztrajno od bratomora, da je upanje močnejše od sovraštva, da je mir močnejši od vojne," je še opozoril papež.

POVEZANE KNJIGE