Vrtnarimo z dušo

Vrtnarimo z dušo - Ivan Esenko | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivan Esenko
DIMENZIJA
3,54 MB
IME DATOTEKE
Vrtnarimo z dušo.pdf
ISBN
5836383723928

OPIS

Pogovori o različnih rastlinah, ki nam lajšajo zdravstvene težave, ki nam dajejo hrano in pobožajo našo dušo, vnašajo radost v naša življenja. Ker je trenutno vrtnarjenje zelo aktualna zadeva, si oglejte knjigo Vrtnarimo z Jernejo, kjer boste našli veliko pametnih napotkov. Seveda pa boste v katalogu Svet knjige našli tudi veliko klasičnih romanov za vse romantične duše.

V njih se dotika pozitivnega odnosa do narave in bralcu na prijazen način odstira drugačne poglede na življenje. Ukvarja se z naravoslovno fotografijo, predvsem s portretiranjem živali. O vrtni ekologiji je napisal tudi več knjig: Zbogom voluhar, Zaživimo z naravo - Ptice in ekološko vrtnarjenje, Vrtnarimo z dušo ter Vrtna mlaka.

POVEZANE KNJIGE