Simbolika živali

Simbolika živali - Tine Germ | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tine Germ
DIMENZIJA
10,47 MB
IME DATOTEKE
Simbolika živali.pdf
ISBN
1434091501426

OPIS

V folklori in literaturi, še posebej pa v šegah in navadah ljudi lahko odkrivamo različna srečevanja med ljudmi in živalmi. Simbolika. V starodavnih časih je številka kazalca vetra na strehi lahko nakazovala poklicno dejavnost lastnika.

Žerjav Te ptice so simbol dolgega življenja, sreče in modrosti. Na Daljnem vzhodu veljajo za svete živali, kitajske legende pa pravijo, da so prav žerjavi tisti, ki duše umrlih ponesejo v nebesa. Stran 1 od 12 - Simbolika živali - objavljeno v Lunine čvekarije: Ko si v obdobju,ko želiš bit si na jasnem ,potem pejdi v naravo, morda na kolo,plavat, obiskat jaso ...razmisli in čakaj na ugodno miselno rešitev,a če tut ta ne pomaga,potem glej pred sabo in opazuj naravo ,morda samo zarad tega se najde rešitev če vidiš: orla_ pomeni duh vrano_zakon ris_skrivnost metulja_sprememba ... Strokovni predmeti: Filtri in nihanji krogi ; Strokovni predmeti: Navodila za vaje 1.

POVEZANE KNJIGE