Reševanje malega Nema

Reševanje malega Nema - Samo Rugelj, Žiga Valetič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samo Rugelj, Žiga Valetič
DIMENZIJA
10,53 MB
IME DATOTEKE
Reševanje malega Nema.pdf
ISBN
4132424127704

OPIS

Žiga Valetič je že v svoji prejšnji knjigi Lili in Žverca; vroči časi celovečernih risank, napisani v sodelovanju z Urošem Šetino izkazal svoje poznavanje animiranega žanra. V tokratnem delu je pod drobnogled vzel studio za digitalno animacijo Pixar, ki je v zadnjih letih presenetil z vrsto uspešnih digitalno animiranih celovečernih risank kot so Svet Igrač, Življenje žuželk in Pošasti iz omare, zlasti pa se je posvetil njihovemu najnovejšemu rekorderju v gledanosti Reševanje malega Nema. Samo Rugelj je v knjigo prispeval poglavje o prodoru digitalnih animacij v filme v tolikšni meri, da si akcijskih in fantastičnih filmov skorajda ne znamo več predstavljati brez spektakularnih animiranih dodatkov.

Njegov oče Marlin ves čas živi v strahu, da se mu bo kaj hudega zgodilo 1h 41min / 101min. Reševanje malega Nema je že četrti film iz Pixarovih kreativnih delavnic, ki si ga lahko ogledamo na naših velikih platnih.

Tokrat pa nas vabijo, da se potopimo v svet čudes podvodnega življenja, ter se ob zabavni ter zanimivi zgodbi morda tudi naučimo kakšne življenjske lekcije. Kino: Reševanje malega Nema (animirani družinski film) 04. marec 2018 od 17:00 do 19:00.

POVEZANE KNJIGE