Reševanje malega Nema

Reševanje malega Nema - Samo Rugelj, Žiga Valetič | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samo Rugelj, Žiga Valetič
DIMENZIJA
4,38 MB
IME DATOTEKE
Reševanje malega Nema.pdf
ISBN
2798347302515

OPIS

Žiga Valetič je že v svoji prejšnji knjigi Lili in Žverca; vroči časi celovečernih risank, napisani v sodelovanju z Urošem Šetino izkazal svoje poznavanje animiranega žanra. V tokratnem delu je pod drobnogled vzel studio za digitalno animacijo Pixar, ki je v zadnjih letih presenetil z vrsto uspešnih digitalno animiranih celovečernih risank kot so Svet Igrač, Življenje žuželk in Pošasti iz omare, zlasti pa se je posvetil njihovemu najnovejšemu rekorderju v gledanosti Reševanje malega Nema. Samo Rugelj je v knjigo prispeval poglavje o prodoru digitalnih animacij v filme v tolikšni meri, da si akcijskih in fantastičnih filmov skorajda ne znamo več predstavljati brez spektakularnih animiranih dodatkov.

Stanje zaloge: Na zalogi! Količina: Dodaj v košarico. Opis.

Foto: Walt Disney Pictures • Nemo pripada vrsti klovnskih ribic. Marlin, ki sam vzgaja sinka Nema, ves čas živi v strahu in napetosti. Ko napoči prvi šolski dan in mora Nemo zapustiti varno zavetje doma, ga Marlin ves nervozen spremlja in si žene k srcu vsak njegov gib. Reševanje malega Nema Finding Nemo, 2003 "Ocean je nevaren," dahne oče Nemu (Alexander Gould), svojemu edinemu otroku, ki je preživel pokol.Toda še preden mu dobro reče, da naj ne hodi predaleč stran, ga že ugrabijo - in odpeljejo v ujetništvo. Izberite si igrače z motivom Reševanje malega Nema (Finding Nemo).

POVEZANE KNJIGE