Moje življenje

Moje življenje - Virgil Gomizel | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Virgil Gomizel
DIMENZIJA
11,72 MB
IME DATOTEKE
Moje življenje.pdf
ISBN
6051579828220

OPIS

Pred bralca stopajo pretresljivi in enkratni spomini kraškega rojaka Virgila Gomizela, rojenega januarja 1928 v Križu pri Sežani, ki že več kot pol stoletja živi v Avstraliji, kjer je bolj poznan pod imenom Vern Gomozel.

strani: 281. Prevod: Slavica Jesenovec Petrović Prevod: Borut Petrović Jesenovec Žanr: družbeni roman, življenjepis / biografija, spomini Narodnost: angleška književnost Avtorica knjige se je rodila s hudo boleznijo imenovano bulozna epidermoliza Vsak močnejši dotik ji poškoduje kožo, grlo se ... Kupi Moje življenje - moja knjiga + Ljubezen po ljubezni skupaj ter prihrani dodatnih 2,50 € (5.21%) Prelistaj me.

Neža Maurer Izbor pesmi in literarna biografija Neže Maurer sta poklon poeziji in pesnici, njenemu zaupanju v moč ljubezni ter iskanju svobode, ki ustvarja prostor za umetnost. Pisanje v knjigi ni kronološko in ne linearno.

POVEZANE KNJIGE