Mi, otroci s postaje Zoo

Mi, otroci s postaje Zoo - Christiane F. | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Christiane F.
DIMENZIJA
7,73 MB
IME DATOTEKE
Mi, otroci s postaje Zoo.pdf
ISBN
3811746637371

OPIS

Življenje najstnice Christiane Felscherinow v Berlinu v 70. letih ter njeno odvisnost od drog bo predstavila sodobna serija z osmimi epizodami. Po izidu kultne knjige Mi, otroci s postaje Zoo leta 1978 in uspešnem filmu, ki ga je leta 1981 posnel nemški režiser Uli Edel, bo zdaj zaživela še televizijska serija.

Kaj so počeli, da so prišli do denarja zanje in kakšno je bilo njihovo življenje. OBNOVA: Christinina se je pri šestih letih s starši in mlajšo sestro iz podeželja preselili v Po izidu kultne knjige Mi, otroci s postaje Zoo leta 1978 in uspešnem filmu, ki ga je leta 1981 posnel nemški režiser Uli Edel, bo zdaj pod okriljem Amazona zaživela še televizijska serija.

POVEZANE KNJIGE