Mačke in miš

Mačke in miš - James Patterson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson
DIMENZIJA
9,1 MB
IME DATOTEKE
Mačke in miš.pdf
ISBN
1383069346871

OPIS

Dva morilca – eden v Ameriki in drugi v Evropi – verjameta, da je Alex Cross edini enakovredni nasprotnik v njunih smrtonosnih igrah. Na prizorišču se najprej pojavi Gary Soneji in uprizori morilski pohod po železniških postajah Washingtona in New Yorka.Toda tokrat ni edini, ki pretresa svet. Na drugem koncu FBI-jev agent Thomas Pierce zasleduje brutalnega gospoda Smitha, ker naj bi ta umoril njegovo zaročenko. Morilec udari v Londonu … Parizu … V Evropi vlada preplah. Ko Alexa in njegovo družino doleti huda tragedija, pokličejo čudežnega detektiva Piercea, da bi pomagal pri preiskavi. Trupel je vedno več, Alexov in Pierceov primer pa se tako prepleteta, da ne vemo več, kdo je mačka in kdo miš.

Komentarji • 2. če želiš komentirati, se prijavi.

Pogajanja za nov posel so se prelevali v ključno fazo, pritiski s strani vodstva so bili veliki, kar mi je dodobra pobiralo energijo. Kljub temu, da se redno ukvarjam s športom me je ta dan dodobra zdelal. Prodam knjigo Mačke in miš: Četrti primer Alexa Crossa.

POVEZANE KNJIGE