Ko bo nekoč tako daleč

Ko bo nekoč tako daleč - Josef Winkler | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Josef Winkler
DIMENZIJA
8,78 MB
IME DATOTEKE
Ko bo nekoč tako daleč.pdf
ISBN
5860863832056

OPIS

Koncept bienala za prihodnje leto je razvila kustosinja ... Ko pa bo vsega konec, se bom počutila tako, kot da bi storila nekaj dobrega, ravnala odgovorno. Saj ti ne bi mogla podariti dovolj moči, povrh tega pa v naši dedno obremenjeni družini razsajajo klice prenevarnih bolezni.

Alkohol seveda ne da odgovorov nanje, ampak pomaga pozabiti na vprašanja, zaradi katerih so nastale. Vesolje se širi, nekoč bodo razdalje med nami tako ogromne, da z zemeljske površine ne bo več mogoče uzreti nobene svetlobe, ki bi nam prinašala namige o usodi (seveda, če bo Zemlja takrat še obstajala). Zvezdne porodnišnice bodo nekoč prenehale delovati, zagospodarile bodo črne luknje, ki bodo - spet še precej pozneje - izparele. Peter pri Mariboru nekdanja šolska upraviteljica sestra Ignacija Prša.

POVEZANE KNJIGE