Filozofija v kuhinji

Filozofija v kuhinji - Francesca Rigotti | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Francesca Rigotti
DIMENZIJA
8,70 MB
IME DATOTEKE
Filozofija v kuhinji.pdf
ISBN
7585098102506

OPIS

Brkini in Kras imata dragocen zaklad kulinarične tradicije, zato je obramba te podeželske kulture in dediščine nujna in zelo pomembna. V primeru, da nakupuješ nove, lahko izbiraš med posameznimi kuhinjskimi elementi in poljubno, povsem po svojih idejah in zamislih, oblikuješ unikaten kuhinjski sestav. Prav tako s posameznim kuhinjskim elementom lahko le nadaljuješ in večaš prostor ter s tem nadgrajuješ svoj že obstoječ kulinarični kotiček. ii filozofija v kuhinji f.

"Kje drugje, če ne za mizo in na krožnikih, se začnejo naš pogled na svet, naša življenjska filozofija in zavest. Srčno me veseli, da tudi v Sloveniji vse več knjig govori o koristnosti in nujnosti rastlinske prehrane, saj to pomeni samo eno - premikamo se in ni nam vseeno.

POVEZANE KNJIGE