Čudoviti klon

Čudoviti klon - Eva Pacher | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eva Pacher
DIMENZIJA
5,13 MB
IME DATOTEKE
Čudoviti klon.pdf
ISBN
4341796605575

OPIS

akronim vaše knjižnice in free Čudoviti klon ebook ☀ Roman ki se odkrito in brez zadržkov spoprijema s tabuizirano in na margino izrinjeno tematiko seksualnosti ki je spretno vtkana v okvir znanstvene fantastike kjer imamo opravka s skrajnimi registri seksualnosti ter genskega inženiringa v tem primeru kloniranja Pod psevdonimom Eva Pacher se skriva avtorica Barbara P. Izdala erotični roman, erotic fiction, leta 2005, pri Študentski založbi, z naslovom ČUDOVITI KLON, opremljeno s stripi Bernarda Kollea. Izdala pesniško zbirko leta 2009, pri Študentski Založbi, z naslovom PREJ/POTEM.

Read 5 reviews from the world's largest community for readers. Roman, ki se odkrito in brez zadržkov spoprijema s tabuizirano in na m... Recenzija Bukla.

POVEZANE KNJIGE